(Українська) Хто позбавив кримських татар дому – Антоніна Макаревич

Антоніна Макаревич
Кандидатка історичних наук, вчителька історії, співавторка інтегрованих підручників з історії України та громадянської освіти для 5 класу НУШ, авторка посібників для позакласного читання з історії України для учнів та учениць 1–4 класів, фахова редакторка посібників з історії України для школярів, провідна наукова співробітниця Національного музею мистецтв імені Богдана та Варвари Ханенків.
Розділ статті:

Sorry, this entry is only available in Ukrainian.

Джерела

(Українська)
  1. Галенко О. Яким було становище Кримського ханату в Османській імперії? Історія Криму в запитаннях та відповідях. Київ, Науково-виробниче підприємство «Видавництво “Наукова думка” НАН України», 2015. – С. 137–138.
  2. Галенко О.І. КРИМСЬКИЙ ХАНАТ[Електронний ресурс] // Енциклопедія історії України: Т. 5: Кон - Кю / Редкол.: В. А. Смолій (голова) та ін. НАН України. Інститут історії України. - К.: В-во "Наукова думка", 2008. - 568 с.: іл.. – Режим доступу: http://www.history.org.ua/?termin=Krimskii_Hanat
  3. Ковалевська О. Якою була ситуація з викладанням мови та історії України в навчальних закладах Автономної Республіки Крим у роки української незалежності? Історія Криму в запитаннях та відповідях. Київ, Науково-виробниче підприємство «Видавництво “Наукова думка” НАН України», 2015. – С. 450.
  4. Якубова Л. Як і за рахунок яких чинників населення Криму стало переважно російським? Історія Криму в запитаннях та відповідях. Київ, Науково-виробниче підприємство «Видавництво “Наукова думка” НАН України», 2015. – С. 66.
  5. https://turkey.mfa.gov.ua/spivrobitnictvo/570-ukrajinci-u-turechchini.
  6. https://mind.ua/news/20242383-ya-prosto-hochu-povernutisya-dodomu-v-krim-u-skladi-zsu-voyue-bataljon-krimskih-tatar
  7. https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-obgovoriv-z-tamiloyu-tashevoyu-pidtrimku-75349
17 May 2023
Останні події

(Українська) Олеся Житкова взяла участь у заході "Психологічний вплив війни: досвід військовослужбовців США та України"

(Українська) «Літопис Незламності» провів дискусію «Українка вчора та сьогодні: війна, родина, суспільство» до 140-й річниці українського жіночого руху

(Українська) В ірландському місті Корк відбувся марш і мітинг на підтримку України

(Українська) Іван Бездудний взяв участь у міжнародному воркшопі "Війна, наука та емоції: (не) проговорене"

Схожі статті: